Opplev Brooklyn med buss - American Adventures

Opplev Brooklyn med buss

9, mars 2018
New York

Selskapet «A Slice of Brooklyn Bus Tours” tar deg med på guidete tematurer med buss gjennom New York-bydelen Brooklyn. Aller mest populær er pizzaturen.

I de siste 10 årene har «A Slice of Brooklyn Bus Tours” vært det ENESTE Brooklynbaserte selskapet som tilbyr guidete bussturer i Brooklyn hvor turistene får smake på bydelens spesialiteter, se interessante nabolag, kjente landemerker og steder hvor ikoniske filmscener er blitt spilt inn, forteller Leonie Groot Lipman, selskapets driftsleder.

Guidene våre er alle New York-sertifiserte turguider og opprinnelig fra Brooklyn. Og mange av de som velger å se bydelen med oss er takknemlige for at turene våre starter på Manhattan. Vi tilbyr både offentlige turer og turer for private grupper som ønsker å bestille en av våre busser med sjåfør og guide. Jeg vil også gjerne presisere at turene våre passer for absolutt alle, ung som gammel, verdensvant som novise.

Alle bussene er gode og varme i vinterhalvåret og utstyrt med airconditioning for sommerkjøring. “A Slice of Brooklyn Bus Tours” har fire forskjellige tematurer:

 

1.The Brooklyn Pizza Tour

The Pizza Tour, eller Pizzaturen er blitt kåret til Brooklyns beste busstur de siste fire årene på rad av Trip Advisor . I turen inngår smaking av forskjellige pizzaer på L & B Spumoni Gardens, du kommer tett på typiske Brooklyn-nabolag og kjente landemerker som Bay Bridge og Coney Island Boardwalk og berømte scener hvor filmer som Saturday Night Fever, Goodfellas og The French Connection er blitt spilt inn. Opplevelsen varer til sammen fire og en halv time og tilbys fem dager i uken året rundt.

 

2. Chocolate Tour

Hvis du er glad i sjokolade er den splitter nye Chocolate Tour midt i blinken for deg. Under rundturen vil du nemlig besøke Brooklyns beste sjokolademakere og får smake på produktene deres. I tillegg vil du lære hvordan de forskjellige sjokoladetypene blir laget. Rundturen inkluderer også kjente nabolag som Cobble Hill, Carroll Gardens og Red Hook. Siden turen er splitter ny kan det være lurt å sjekke www.asliceofbrooklyn.com for avganger for akkurat denne turen.

 

3. Christmas Lights Tour of Dyker Heights

Christmas Lights Tour of Dyker Heights, eller Julelysturen til Dyker Heights er det naturligvis bare mulig å oppleve i julemåneden desember. Da får du se de lyspyntede husene og hjemmene i Dyker Heights-området som hver desember vises på TV-kanalen TLCs show «Crazy Christmas Lights». I tillegg legges turen innom områdene Bay Ridge og Bensonhurst fordi det er mange spektakulære julelyspyntede hjem der også. I tillegg ruller og går klassiske julefilmer med fordums stjerner som Frank Sinatra, Big Crosby og nat King Cole på skjermer i bussen. Turen varer i tre og en halv time og går hver dag klokken syv om kvelden i hele desember.

 

4. På The Neighborhood Tour

The Neighborhood Tour, eller Bydelsturen får du spise lunsj på den verdensberømte restauranten Junior’s hvor du i henhold til mat-ekspertisen får servert blant annet New Yorks aller beste cheesecake til dessert. Bydelsturen handler mye om Brooklyns historie, kultur og arkitektur. Dette inkluderer landemerker som Brooklyn Heights, «The Promenade», Grand Army Plaza, Green-Wood Cemetery og berømte steder hvor scener til filmer som Godfather, Moonstruck og Dog Day Afternoon er blitt spilt inn.

Opplevelsen varer fire og en halv time og går av stabelen klokken halv 11 om formiddagen den første lørdagen i hver måned. Turene tilbys fra mars til og med november.

For generell booking og informasjon for alle turene, kontakt oss for mer informasjon.

Opplev Brooklyn med buss