NEW ENGLAND

New England – hvor Amerika ble født – er fylt med rik historie, kulturelle attraksjoner, fascinerende byer, naturskjønne landsbyer og utendørs opplevelser i massevis.

Oppdag hvite sandstrender, fyrtårn, strålende høstløvverk, nydelige innsjøer, panoramautsikt over fjellene og idylliske havner med deilig sjømat, hummer og blåbærkake.

I New England finner du et vell av varierte reiseopplevelser med enkel tilgang fra store flyplasser i Boston, Hartford, Providence, Montreal og New York.

Oppdag hvorfor besøkende reiser tilbake til New England igjen og igjen …

MIDTVESTEN

Midtvesten – The Great American West – tilbyr turistene den andre siden av dette store og kontrastfylte landet. Her er det de store åpne slettene som dominerer, byene er små og sjarmerende, men likevel med alt du forventer fra en by.

Attraksjoner står i kø, nasjonalparkene vil garantert forbløffe deg, naturen er uovertruffen, historien om veien vestover finnes overalt, og ingen andre steder finner man den samme muligheten til å oppleve den indianske kulturen og historien som i disse statene.

Hvis du ser etter en annerledes USA-opplevelse – prøv The Great American West

ALASKA

Alaska er forskjellig fra alle andre destinasjoner i verden. Hver dag tilbyr et uforglemmelig minne: en elgmamma med en kalv, isbreer og fjell, unike innfødte kulturer, den russiske arven og minner fra de hektiske Gold Rush dagene. Selv de innfødte Alaska beboerne blir overrasket!  Her finnes i tillegg et bredt utvalg av innkvartering og spisesteder som passer til ethvert budsjett. Et besøk til Alaska gir flotte minner, besøk «Great Land” og se for deg selv!