FLORIDA

Florida! – Leave us alone! – La oss være i fred!

Morsomme tunger sier at i det Florida ble innlemmet som amerikansk delstat så ga innbyggerne et banner til den nye guvernøren hvor det sto: LEAVE US ALONE! – LA OSS VÆRE I FRED! Siden den gangen er solskinnsdelstaten på USAs sydspiss blitt vår lekegrind. Sol, verdens beste strender og temaparker med masse moro trekker nordmenn til Florida, – igjen og igjen!

Ikke reis fra Florida uten å ha utforsket Miami

Den spennende havnebyen Miami er en storby med stor S. Fra South Beach med sitt Art Deco-område og ultra hippe shopping – som for eksempel Bal Harbour og Lincoln Road – til cubansk kultur i Little Havana.

Miami er rett og slett en by med liv og røre.

Florida Keys

Vi våger påstanden: bilturer vakrere enn den cirka 20 mil lange turen fra sydspissen av Floridas fastland til Key West kan du telle på en hand. Du kjører på US 1 fra koralløy til koralløy utover i havet. På høyre side den milde, varme Mexicogolfen, på den venstre Atlanterhavet. Ofte krysser du lange, spenstige bruer med de to havene på hver sin side.

Orlando

The Entertainment Capital of The World – absolutt et fortjent kallenavn på verdens største ansamling av opplevelser av alle slag. Mye har forandret seg siden Walt Disney i all hemmelighet kjøpte opp litt sumpland med sine visjoner for bruken, men navnet er i dag mer fortjent enn noen gang før.

Ft. Lauderdale

Ft. Lauderdale kalles Amerikas Venezia, og det er ikke så rart; kanalene ligger tett bak den innbydende strandpromenaden, med hus i millionklassen. Nedenfor kan du se de mange flotte fritidsbåtene, de fleste fra 100 fot og oppover! Stemningen her er mer avslappende enn i Miami, bare en time unna.

Forslag til

TURER

FLORIDAS WATERFRONT HOT SPOTS

Uansett hvor du lander i Florida, er du bare få minutter fra vannet….

Florida Coast til Coast Road Trip

Prisbelønte strender og mangfoldig kultur fra kyst til kyst. Selv om det ikke er en øy,..

INSPIRASJON

GULFKYSTEN

Widar's Tips

Om USA har en litt uoppdaget perle så er det Floridas Gulfkyst– fra Naples og Fort Myers i sør til St. Petersburg og Clearwater i nord. Her i strandkanten rett vest for Tampa er strandidyll som rett ut av en Hollywood spillefilm. Kritthvite strender med yrende badeliv og drinker med paraplyer, grønnblått hav med varmt vann, fargerik arkitektur og et mangfold av utleieleiligheter langs strendene. Ikke rart nordmenn trives her, flere av strendene langs kysten er kåret til beste strand i USA!

Vår favoritt? – Caladesi Island!

Få et uforpliktende tilbud i dag


TIPS TIL DIN NESTE TUR? RING 47 32 40 07