Alltid nye attraksjoner hos Disney World - American Adventures

Alltid nye attraksjoner hos Disney World

9, mars 2018
Florida

Står Florida og Disneyworld på reiseplanen for 2017? I så fall vil du selvsagt igjen oppsøke klassikere som Space Mountain og Tower of Terror. Men det blir i tillegg mange nye attraksjoner å oppdage. La oss se på hva verdens mest berømte Mus har av nyvinninger for året som kommer.

Vi kan begynne med Animal Kingdom som har en splitter ny kveldsopplevelse med lysshow, digitalt hokuspokus og andre forheksede opplevelser. Det fantasifulle Tree of Life våkner også til liv hver kveld. I motsetning til andre Disney senkveldshow så følger ikke disse forestillingene en timeplan, men består av en serie korte innslag som helt sikkert vil overraske og overrumple deg.

Passasjerer om bord i Kilimanjaro Safaris

Passasjerer om bord i Kilimanjaro Safaris kommer til å se og oppleve aktiviteter etter mørkets frembrudd både når det gjelder neshorn, hyener, løver og andre natt-aktive dyr. Turene etter mørkets frembrudd inkluderer også en simulert solnedgang som kaster et nærmest mystisk skjær over savannen.

I ly av mørket blir spennende attraksjoner som Expedition Everest, Primeval Whirl-turer og Kali River Rapids rafting enda mer spennende enn i dagslys. Inspirert av den ferske filmsuksessen The Jungle Book presenterer Animal Kingdom en ny attraksjon, The Jungle Book: Alive with Magic. Nok en attraksjon etter mørkets frembrudd er Rivers of Light som viser storslåtte scener med fossende vann og fargerike fontener satt til dertil passende musikk.

En annen publikumsmagnet etter mørkets frembrudd, komplett med koreografert pyroteknikk, lasere og digitalt styrte scener fra den enormt populære Star Wars-sagaen er nylig blitt lansert hos Disneys Hollywood Studios. Den heter Star Wars: A Galactic Spectacular.

Kylo Ren, Chewbacca og den galaktiske gjengen er også stjernene i et nytt sceneshow i temaparken. Og siste men desidert ikke minst: Selveste Mikke Mus er vert for et nytt sceneshow på Magic Kingdom med Prinsesse Tiana, Rapunzel, Frozen’s Anna & Elsa pluss andre favoritter.

Temaparken har også en ny restaurant med bordservering med det lange navnet Jungle Navigation Co. Ltd. Skipper Canteen. Restauranten er basert på Jungle Cruise-attraksjonen og tilbyr tropiske retter servert av skipsstaben.

Og helt til slutt fornøyelsesparkens shopping/spiserestaurant/underholdnings-kompleks, som du kjenner som Downtown Disney har også gjennomgått en komplett forvandling. Den heter nå Disney Springs. Blant de nye butikkene og restaurantene er Lilly Pulitzer og Sephora.