VELKOMMEN TIL AMERICAN ADVENTURES
– NEW ENGLAND SPESIALISTEN!

Vi i American Adventures er spesialister på USA, med hovedfokus på New England, Midtvesten og Alaska.

Ser du etter en alternativ storbyweekend i Boston, eller en familieferie med kultur og badeliv?  Eller kanskje en reise med fokus på natur, mat, vin og det gode liv? Hva med en historisk reise langs The Oregon Trail eller oppleve Alaskas Villmark? Vi kan hjelpe deg med et skreddersydd tilbud.

Vi har 35 års erfaring med reiser til USA, og kan med stor kompetanse hjelpe deg å planlegge ferien i detalj; fly og hotell, leiebil og aktiviteter, bordbestillinger, sightseeing og alt annet som kan være med på å gjøre nettopp dette til den ferien du ønsker deg.

Vår erfaring og lokale kunnskap kan hjelpe deg å plukke riktig hotell på rett sted og til riktig pris. Vi vet hvor du bør bo hvis du forteller oss hva du ønsker av standard, beliggenhet og service. Detaljene er viktige for totalopplevelsen!

På sidene våre har vi hotellforslag og reiseruter til inspirasjon, men vi skreddersyr gjerne for akkurat deg – ring oss for en USA-prat!

Widar Jensen

Lyst på gode tips?

Widar Jensen

Tlf: 47 32 40 07
Send e-post

VI HJELPER DEG MED DE LOKALE TIPSENE

Få inspirasjon til ulike destinasjoner i USA. Drømmer du om en tur til Alaska, Midtvesten, New England eller andre destinasjoner som New York, California, Florida eller Deep South? Ta gjerne kontakt med oss direkte.

Noen tips til turer?

Vi har tips om turer og opplevelser du kan lese for New England og Midtvesten.

FORNØYDE KUNDER

«Da er turen unnagjort, og vi har kosa oss maks. Vi er enig om at du hadde truffet godt med steder og hotell valg, og takker for det. Ishockeykampen var et skikkelig høydepunkt, en kamp med et skikkelig show og 11 mål!

Tusen takk for god hjelp!»

Heidi A

“Vi har hatt en flott tur! Limousinen var på plass, og det var ikke så verst trafikk, så vi hadde passe med tid på flyplassen. Avreisetidspunktene var gode – fikk mye ut av begge reisedagene. Turen til Ellis Island og Frihetsstatuen var veldig bra – guiden vi hadde var kjempeflink! Han kan anbefales på det varmeste!

Bussturen til kjøpesenteret gikk fint – lett å finne fram for billetter og bussavgang. Konserten ble en helt topp opplevelse!

Ellers fikk vi gjort det vi hadde tenkt – gått masse og opplevd Manhattans travle gater.  Så takk for god hjelp med “program” og tips!»

Marit H

“For meg var San Francisco veldig kul by, og hotellets beliggenhet var veldig bra. Vintoget i Napa var definitivt et høydepunkt, og veldig bra lunsj! Så glad vi tok turen opp til Napa. Besøkte også Robert Mondavi vingården mens vi var der.

Alle hotellene var veldig bra, og med god beliggenhet i forhold til reiseruten. Personlig skulle jeg hatt litt mer tid langs kysten av Highway 1, men avstikkeren til Sequoia var veldig kul, å oppleve nasjonalparken. I LA var hotellet veldig bra, og sentralt i forhold til Universal og Runyon Hike turen i åsen som vi gikk den ene dagen.

Vedlig gøy med helikopterturen i Grand Canyon, og at vi fikk sett den fra lufta og Hoover Dam. KA var også et veldig spektakulært show, og perfekt å avslutte Vegas med. Samt å bo på Bellagio med utsikt var topp! Baseball kampen i Miami var en opplevelse 4. juli, og masse fyrverkeri på Miami Beach.

Tusen takk for et supert opplegg, og all hjelp underveis. Vil gjerne anbefale deg til andre kjente for en tur til USA, hvis det er greit for deg. ”

Kristine N

“Tusen takk for god hjelp og bestillinger til vår ferie. Alt fungerte som det skulle, og vi er veldig fornøyd med oppholdet alle 3. Hotellet var flott – det kommer vi til å anbefale til andre. Sentralt, stort og fint rom, og hyggelig betjening.

Vi tar gjerne kontakt en annen gang også!”

Berit K

Medlem av:

rgf_logo_png