VELKOMMEN TIL AMERICAN ADVENTURES
– NEW ENGLAND SPESIALISTEN!

Vi i American Adventures er spesialister på USA, med hovedfokus på New England, Midtvesten og Alaska.

Ser du etter en alternativ storbyweekend i Boston, eller en familieferie med kultur og badeliv?  Eller kanskje en reise med fokus på natur, mat, vin og det gode liv? Hva med en historisk reise langs The Oregon Trail eller oppleve Alaskas Villmark? Vi kan hjelpe deg med et skreddersydd tilbud.

Vi har 35 års erfaring med reiser til USA, og kan med stor kompetanse hjelpe deg å planlegge ferien i detalj; fly og hotell, leiebil og aktiviteter, bordbestillinger, sightseeing og alt annet som kan være med på å gjøre nettopp dette til den ferien du ønsker deg.

Vår erfaring og lokale kunnskap kan hjelpe deg å plukke riktig hotell på rett sted og til riktig pris. Vi vet hvor du bør bo hvis du forteller oss hva du ønsker av standard, beliggenhet og service. Detaljene er viktige for totalopplevelsen!

På sidene våre har vi hotellforslag og reiseruter til inspirasjon, men vi skreddersyr gjerne for akkurat deg – ring oss for en USA-prat!

Widar Jensen

Lyst på gode tips?

Widar Jensen

Tlf: 47 32 40 07
Send e-post

VI HJELPER DEG MED DE LOKALE TIPSENE

Få inspirasjon til ulike destinasjoner i USA. Drømmer du om en tur til Alaska, Midtvesten, New England eller andre destinasjoner som New York, California, Florida eller Deep South? Ta gjerne kontakt med oss direkte.

Noen tips til turer?

Vi har tips om turer og opplevelser du kan lese for New England og Midtvesten.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

4262
rgf_logo_png