FLORIDAS WATERFRONT HOT SPOTS - American Adventures

FLORIDAS WATERFRONT HOT SPOTS

5 DAGER 4 NETTER
Kategori:
  • Tampa
  • Roadtrip Florida

Beskrivelse

Uansett hvor du lander i Florida, er du bare få minutter fra vannet.
Statens myke sandstrender, glitrende kyster og svingete vannveier imøtekommer familier, par, utendørs eventyrere og strandgjegere av alle typer. Hent en leiebil og utforske mulighetene. Sip en mojito i trendy Fort Lauderdale, se etter dyreliv i Everglades eller bare slapp av på en prisbelønt strand på Gulf Coast – hvis du vil være i nærheten av vannet, er Florida det rette stedet å være.

Reiserute

1

Fort Lauderdale: A Waterside Retreat

Fly inn til Fort Lauderdale / Hollywood International Airport (FLL) eller Miami International Airport (MIA) og lei en bil for å starte eventyret ditt. Kjent for sine flotte strender, kunst, kultur og kulinariske scene, er Greater Fort Lauderdale ideell både for strandelskere og luksuriøse opphold. Bestill et sightseeing cruise for å oppdage hvorfor stedet har navnet Amerika’s Venezia. Din kaptein vil avsløre hemmelighetene til Millionaire’s Row, kjent for sine megarike innbyggere, deres overdådige herskapshus og mega yachter. (et annet faktum: Fort Lauderdale er også kjent som “Yachting Capital of the World.”)
Se en annen side av lokal kultur mens du utforsker funky leverandører og spisesteder som Alchemist-kaffebaret og La Frutera Garden Bar på The Yard. Selvfølgelig vil du også ta bilder ved den berømte hvite “bølgemuren” hvor Las Olas Boulevard møter Fort Lauderdale-stranden. Når solen går ned, kan du nyte en fancy cocktail på Rooftop @ 1WLO, en trendy takterrasse på Las Olas. Finn et oceanfront resort å sove; morgendagens agenda inkluderer en tur i eksotiske Everglades, en av Floridas mest kjente villmarksområder.

2

Naples, Marco Island og Everglades: Fra Rugged Wilderness til Beach Chic

Kjør vest via Alligator Alley (Interstate 75), og stopp for en nostalgisk tur til Everglades City på Route 29. I hjertet av verdensberømte Everglades kan du se alligatorer, fugler, reptiler, bjørner og den sjeldne Florida panter. Dette er en opplevelse for enhver reisende. Det er mange måter å utforske denne delen av Florida historie: en guidet båttur, en airboat tur, kano eller kajakk eller gå de mange boardwalks som i Fakahatchee Strand Preserve State Park. Gå på boardwalk midt blant gamle cypresstrær og rikelig dyreliv. Fortsett til Naples og dens offshore nabo, Marco Island, som tilbyr en ekte strandfølelse med et snev av luksus. Brunsj på Jane’s Garden Café, og spaser de hyggelige og elegante fortauene på Third Street og Fifth Avenue South, Naples ‘high end retail og dining district. Det er mer elegant shopping på Village Shops og Waterside Shops rett nord for sentrum av Naples. Ved solnedgang, gå langs Naples Beach eller til Naples Pier for en vakker solnedgang.

3

St. Pete / Clearwater: From the Bay to the Beachfront

Turen nord inkluderer en kjøretur over Sunshine Skyway Bridge, en av Travel Channels topp 10 broer i verden. St. Pete / Clearwater er kjent for sine prisbelønte strender og kunst og kultur i verdensklasse. Følg St. Petes eklektiske stemning på barer, restauranter og indiebutikker i sentrum (sjekk ut rekordsamlingen på Daddy Kool Records), og ikke gå glipp av Dalí Museum, den største samlingen av Salvador Dalí arbeid utenfor Spania. Når trangen til strandliv melder seg, har Honeymoon og Caladesi Island State Parks i Dunedin begge blitt anerkjent blant de beste strendene i USA. Honeymoon Island har kafé og utstyrsleie, mens mindre trafikerte Caladesi kun er tilgjengelig med ferge. Tilbake på fastlandet er Floridas eldste håndverksbryggeri – Dunedin-bryggeriet – verdt et besøk, de serverer godt håndverksøl og levende musikk. Nyt en solnedgangs-tur ned Edgewater Drive etter ølen din.

4

Tampa, Florida – Oppdag Moderne og Historiske Skatter

Feiende utsikt over glitrende vann hilser deg når du krysser over Tampa Bay, stedet med attraksjoner for alle aldre. Dyre elskere vil finne seg godt til rette i ZooTampa på Lowry Park eller på The Florida Aquarium. Dyrehagen er konsekvent rangert blant de mest familievennlige i USA, mens akvariet ligger en kort spasertur fra Tampa Riverwalk og byens sentrum. Busch Gardens Tampa Bay® har en mengde spennende attraksjoner og ber-og-dalbaner. Mer enn et århundre kubansk, spansk og italiensk kultur trives i den historiske byen Ybor City, Tampa Bays berømte Latinerkvarter, hvor håndverkere fremdeles ruller sigarer for hånd som de har gjort siden 1885. Bli med lokalbefolkningen for en café con leche og en autentisk cubansk sandwich. Nyt autentiske latinske smaker på populære Columbia, Florida eldste restaurant, før det er på tide å dra hjem eller vider i USA.