Dette er sommerens kjøretur for voksne livsnytere | American Adventures

For voksne livsnytere

Kategori:

Beskrivelse

For voksne livsnytere

Maine, New Hampshire & Vermont

Denne kjøreturen tar deg til noen av de mest naturskjønne, elegante og morsomme stedene gjennom de nordlige New England-statene Maine, New Hampshire og Vermont. Opplev sjarmerende steder langs sørkysten av Main, førsteklasses overnatting og restauranter.

Turforslag og reiseplaner er ment som forslag. De er ment som ideer og å vise alt som er å se og gjøre i New England. Vi skreddersyr gjerne en tur tilpasset dine ønsker og interesser!

 


Reiserute

1

Kennebunk and Southern Maine

De sjarmerende samfunnene langs sørkysten av Maine er perfekte for å tilbringe tid med kjæresten din, bortgjemt fra kjas og mas i et av regionens mange historiske pensjonater eller hoteller. De pittoreske landsbyene York, Ogunquit, Kennebunk og Kennebunkport har en rekke bemerkelsesverdige vertshus og «bed and breakfasts». I tillegg er det intime restauranter, sjarmerende butikker og unike gallerier til å fylle ditt romantiske opphold.

2

Bar Harbor, Maine: Acadia National Park

Siden midten av 1800-tallet har Bar Harbor vært et spesielt reisemål.  100 år gamle vertshus med moderne bekvemmeligheter og fine restauranter florerer, sammen med butikker som holder åpent sent på sesongen. Siden denne badebyen er inngangen til Acadia National Park, er uberørt natur på dørstokken. Romantisk, avslappende og det beste fra begge verdener.

3

Great New Hampshire Resorts: Colonial Grand Old Hotels

Flotte resorts med imponerende ballsaler, brede verandaer og plettfrie plener, er tilbake på mote. Blant New Hampshires imponerende utvalg av restaurerte 1900-tallers «grandes dames» er Omni Mount Washington Hotel & Resort (1902), der Winston Churchill blant annet opprettet Det internasjonale pengefondet i 1944. Dørskiltene forteller deg hvilken berømt person som sov i hvilket rom. Det gjenfødte Mountain View Grand Resort & Spa (1865) i Whitefield har en fin golfbane; og i hjertet av Jackson Village ligger The Wentworth (1869) har et bane ved siden av.

4

Lake Winnipesaukee, New Hampshire: M/S Mount Washington

Omringet av fjell og overstrødd med øyer, ligger den 72 kvadratkilometer store Lake Winnipesaukee, som best sees fra en båt. Den 230 fot lange M / S Mount Washington har middagscruise, samt en rekke spesielle tema cruise. Levende musikk spiller alt fra Rockin ’50s og Swinging 60s til Country & Western.

5

Stowe, Vermont: Mountain and Valley

Den 200 år gamle landsbyen Stowe er et favorittmål for europeiske besøkende. Takket være utmerkede skianlegg på Mount Mansfield, er dette «The Ski Capital of the East,» med førsteklasses overnatting og restauranter. Åpent hele året, sommeren er like morsom som vinteren. Syklister og turgåere nyter den bilfrie 5,5 kilometer turstien.

6

Manchester, Vermont: Designer Outlets/Equinox Resort 

Det er tre Manchesters, og hver har sin spesielle appell. Manchester Depot vokste opp rundt togstasjonen; Manchester Village har almekledde gater, attraktive hjem og det imponerende Equinox Resort and Spa, hvor de rike og berømte har kommet for å spille golf og nyte det gode liv i mer enn 200 år. Manchester Center har noen av de beste shoppingmulighetene i New England, med over 50 designerbutikker som tilbyr store rabatter. Og overalt er det gode B & Bs og restauranter og muligheter for friluftsliv.