Minneapolis til Denver Gateways | Minnesota | American Adventures

Minneapolis til Denver Gateways

8 DAGER 7 NETTER
Kategori:
  • North Unit of Theodore Roosevelt NAtional Park
  • World’s Largest Buffalo at Jamestown. Credit North Dakota Tourism.
  • Custer House Fort Abraham Lincoln State Park_MG_4540
  • Fort Seward Annual Wagon Train (35)

Beskrivelse


MINNESOTA

Minnesota er en kontrast mellom by og land. Minneapolis og St. Paul er blomstrende byer med kunst, underholdning og bespisning på en mer komfortabel, avslappet skala enn “store byer.” I hjertet av nord begynner den mektige Mississippi sin reise gjennom sjarmerende byer på vei til Mexico Gulfen.

NORTH DAKOTA

North Dakota er et av de mest varierte og uberørte reisemålene i landet. Enten du velger å nyte våre naturskjønne underverk, dra nytte av våre mange rekreasjonsmuligheter, eller delta i en av våre mange feiringer, finner du grunn til å tilbringe tid i North Dakota. Når du reiser over de 70.665 kvadratkilometer store slettene, vil du oppdage mange steder som de endeløse kornfeltene i Red River Valley, den naturskjønne skjønnheten i den internasjonale fredshagen og det robuste panoramaet av våre fargerike Badlands. Du finner fort ut at North Dakota er en all-inclusive ferie destinasjon

Reiserute

1

Dag 1 – Minneapolis & St. Paul

Tvillingbyene Minneapolis og St. Paul er ikke identiske tvillinger. Minneapolis ‘moderne, elegante skyskrapere står i kontrast til St. Pauls europeiske arkitektur. Byturen inkluderer Minneapolis ‘Nicollet Mall, Walker Art Center, Guthrie Theatre og Sculpture Garden. I St. Paul, fører Summit Avenue til St. Paul-katedralen med utsikt over State Capitol, Ordway senter for utøvende kunst, Minnesota Science Museum, James J. Hill House og Minnesota History Center.  Mall of America, USAs største shoppingsenter og underholdningssentrum, møter shoppere med 500 butikker, restauranter, nattklubber, Nickelodeon Universe og Underwater Adventures.

Nyt en underholdende kveld på et teaterstykke i Hennepin Avenue Theatre District, Ordway Center for utøvende kunst, Chanhassen Dinner Theatre eller Mystic Lake Casino.

Overnatting: Twin Cities metro area

2

Dag 2 – FARGO

Fargo-West Fargo-Moorhead området
SCHEELS ALL SPORTS har over 85 spesialbutikker under ett tak, noe som gjør det til det ultimate målet for idrettsutøvere, fans og utendørs sportsentusiaster. Besøk FARGO LUFTMUSEUM og se utstilling av flyene og luftfart. FARGO THEATER er et 1926 Vintage-filmpalass og har et restaurert Wurlitzer-rørorgan. Spaser gjennom BONANZAVILLE’S historiske bygninger, inkludert et hus, en kirke, og en landhandel.

Overnatting: Fargo

3

Dag 3 – Avreise Fargo for Jamestown -1 time 30 min 

I Jamestown finner dul Frontier Village & verdens største buffalo. Frontier Village er hjemsted for en 60-tonn betongbøffel, bøffelbesetning og en pionerby. National Buffalo Museum & White Cloud & Buffalo Herd Museum huser gjenstander, mange originale kunstverk og har et observasjonssted for den levende bøffelbesetningen, som inkluderer “White Cloud”, en sjelden albinobuffel.

Black Leg Ranch og Rolling Plains Adventures – Interstate 94 West . Kom og opplev Wild West! Gå tilbake i tid til et land der Cowboys fortsatt ferdes i et stort åpent område. Et land hvor indianer jaktet bøffel av en besetningene på 10.000 og mer! Ri nedover vognstiene fra 1800-tallet mens du ser storfe. Se et land som ikke har endret seg mye siden de tidlige bosetterne eller Lewis og Clarks ekspedisjon i 1804.

Dette er ikke en “Dude Ranch” eller det er en “Guest Ranch”; Det er en ” Working Cattle Ranch “. Som en velkommen gjest får du den ekte Cowboy-opplevelsen. Du vil lære av de beste, cowboyene som har blodlinjer tilbake til tidlig på 1600-tallet som var pionerer i dette landet.

4

Dag 4 – Ranch og Bismarck / Mandan – United Tribes Powwow

North Dakota ble en stat i 1889. Det var den 39. staten i Unionen, men Bismarck, hovedstadens historie begynner godt før det. Bismarck ble opprinnelig kalt Edminton. Navnet ble endret da en veldig rik jernbane Baron fra Tyskland planlag å besøke byen. Byens folk håpet å vinne noen økonomiske fordeler fra Baronen, hvis navn var … Otto Von Bismarck. Dessverre for byen, mottok de bare et brev med en takk!

I Bismarck-Mandan-området er et besøk til Fort Abraham Lincoln State Park en selvfølge. Det ligger ved elven Missouri, her finnes det en masse historie og kultur. Ta en tur til On-A-Slant Indian Village, de rekonstruerte jordlhyttene til Mandan-indianerne. Se The Custer House, hjemmet til General George og Libbie Custer, og kompaniets lagerhus, ammunisjonslager, kaserner og stall. Five Nations Arts Depot ligger i den restaurerte Great Northern Railroad Depot og har autentiske indianer- varer. Et besøk til North Dakota Capitol Building hører med, det 19-etasjers parlamentet, bygget tidlig på 1930-tallet, blir ofte referert til som ” Skyscraper of the Prairie.” North Dakota Heritage Center er statsmuseet og har en av de største samlingene av sletteindianerenes artefakter. Ta en avslappende kveld om bord i Lewis & Clark Riverboat. Denne hjuldamperen tilbyr middagscruise.

UNITED TRIBES TEKNISK COLLEGE INTERNATIONAL POWWOW: Powwow holdes årlig i Lone Star Arena på United Tribes Technical College i Bismarck, North Dakota, og har blitt en av de fremste kulturelle hendelsene i North Dakota, og mottatt en rekke priser gjennom årene. Representert med over 70 stammer, med over 1500 dansere og trommeslagere, og over 20 000 tilskuere. Powwow er blitt et «must se» arrangement!

5

Dag 5 – Medora Area

(132 miles vest for Bismarck på Interstate 94, exit 27) 

HISTORISK MEDORA: Medora er inngangsporten til den sørlige delen av Theodore Roosevelt National Park. Denne autentiske Old West ku-byen ble grunnlagt i 1883 av Marquis de Mores og oppkalt etter hans kone. Medora tilbyr et berømt musikalsk sommerteater, stier, terrengsykling, fotturer, museer, mange gavebutikker og restauranter er travle i sommersesongen. Chateau de Mores State Historic Site, et elegant 26-roms hjem ble bygget i 1883 for den berømte franske aristokraten som grunnla Medora. Medora Musical tilbyr en fargerik produksjon på det spektakulære Burning Hills Amfiteater. Den typiske Western underholdningen og patriotiske salutten er inkludert i hvert show. Pitchfork Fondue er et unikt vestlig biffmåltid som serveres på Tjaden-senteret på åsrygger med utsikt over Medora. Cowboy Hall of Fame senterer rundt hestekulturen i Northern Plains tilbyr underholdning daglig, kveldsfilmer og en gavebutikk.

SOUTH UNIT THEORDORE ROOSEVELT NATIONAL PARK åpner opp til North Dakota Badlands som gir det naturskjønne bakteppet til denne parken. Den er oppkalt etter den 26. president, for hans bidrag til bevaringen av området. Theodore Roosevelts hytte fra Maltese Cross Ranch ligger ved inngangen til den 36 kilometer lange veisløyfen. Se bøffel, hjort, elg,  villhester, muldyr og preriehunder.

6

Dag 6

Avreise til Deadwood (140 miles) via Spearfish Canyon Scenic Byway.

Deadwood, en Old West-by, startet med gullfunnet i 1876. Høydepunkter i Deadwood inkluderer historiske turer som går fra Main Street hver time i sommermånedene, og forteller historien og legender om berømte helter som Wild Bill Hickok, Calamity Jane, Poker Alice og Potato Creek Johnny. Andre høydepunkter inkluderer ’76 Museum som inneholder de gamle buggyene og vogner fra tidlige dager, Adams Museum, det historiske Franklin-hotellet med rom oppkalt etter de som bodde der og historiske Main Street i seg selv. Gambling ble tillatt igjen tilbake i 1989, men har alltid vært en del av Deadwood historie. Tatanka: Bisonens historie bestilt og støttet av Kevin Costner, er et tolkningssenter og 17 store bronseskulpturer, inkludert tre indianere på hesteryggen som jager 14 rasende bison utfor en klippe, Adams Museum og House, Mount Moriah Cemetary – hvor Wild Bill Hickok og Calamity Jane er begravet, Saloon # 10 – det eneste museet i en bar hvor Wild Bill Hickok ble skutt. I Lead er det Presidents Park, Black Hills Mining Museum og Homestake Visitor Center.

Fra Rapid City drar du til Badlands National Park via I-90 øst til Exit 110 på Wall. Bruk Highway 240 (Badlands Loop Road), en statlig naturskjønn vei gjennom Badlands nasjonalpark, et 244 000 hektar stort villmarksområde dannet under Oligocene-alderen. Denne fossilbelastede egnen har overflod av vakker, vid utsikt. Stopp på noen av de naturskjønne utsiktspunktene for beste utsikt og fotomuligheter!

I Custer State Park veisløyfe kan du se etter bison, pronghorn antilope, hjort, elg, præriehund, coyoter, fjellgeiter og bighornfår i dette 73.000 hektar dyrelivsområdet som er den nest største parkenmed dyreliv i USA.

Overnatting i Rapid City

7

Dag 7 – Kjør til South Dakota

Tour Mount Rushmore National Memorial, som tilbyr et besøkssenter og museum, amfiteater som brukes på kvelden til en lys-seremoni i sommermånedene, presidentens turstier, gavebutikk og restaurant som serverer 3 måltider daglig.

Avreise Mount Rushmore for Crazy Horse Memorial via motorvei 244 og Highway 385 S. Du kan få et glimt av fjellgeiter langs veien når du reiser fra Mount Rushmore. Crazy Horse Memorial er den største fjellutskjæringen som foregår i verden på dette tidspunktet. Ansiktet er ferdig og arbeidet har begynt på hestens hode. Første stopp er teateret, hvor en kortfilm vil vise deg fremdriften og arbeidet med utgravingene. Her finner du også Indian Museum of North America, skulptørens hjem, gavebutikker og en restaurant som er åpen i sommermånedene.

8

Dag 8 Ankomst i Denver