New York sex and the city weekend - American Adventures

New York sex and the city weekend

5 DAGER 4 NETTER
Kategori:
  • New York Shopping American Adventures
  • Oculus, Tribeca, Manhattan, New york City

Beskrivelse

Sex and the City (eller Sex og Singelliv på norsk) gikk sin seiersgang på tv over hele verden mellom 1998 og 2004 og det ble lagd i alt 94 episoder med de motebevisste jentene Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Miranda Hobbes og Charlotte York. Serien fikk raskt kultstatus og en stor tilhengerskare. Den første filmen om jentene spilte inn over 146 millioner dollar i løpet av et par sommermåneder i 2008.

New York ”Sex and the City” tur

Etter en noen slitsomme dager på jobben etter fellesferien, eller når høsten er kommet med sine gråe og triste dager, er ingentingbedre enn en jentekveld ute? Joda, det er det! Hva med en ”veldig oval weekend” på tur med gjengen?

New York var og er tumleplassen til ”Sex and the City” jentene og nå er det kanskje på tide å oppleve noe av det beste New York har å by på for jentene – glamorøse nattklubber, fantastisk shopping, deilige spaopplevelserog masse av spennende aktiviteter som alle jenter i alle aldre fortjener. Så nå er det bare å pakke vesken med favorittkjolen fra Dior og Jimmy Choo stilettene og ta New York med storm. (Og -la gutta bli hjemme).

Her er et forslag til den perfekte «jenteturen» til New York.

 

Images credit:  © NYC & Company  http://www.nycgo.com


Reiserute

1

Onsdag

Etter at ankomst til flyplassen i New York står en limousine og venter på dere. På vei inn til byen er det bare å slappe av, nyte utsikten og et glass champagne. Dere bor på Park Central Hotel. Dette landemerket ligger meget sentralt i gåavstand fra Central Park og teaterdistriktet Broadway. Resten av ettermiddagen og kvelden kan dere nyte med f.eks. et par velsmakende coctails i hotellets Bar Bella og en bedre middag på en av restaurantene i området. For dem som fremdeles har mer energi, så venter New Yorks fasjonable nattklubber på dere.

2

Torsdag

Det er på tide å gjøre seg litt bedre kjent med verdensmetropolen, og det finnes vel ingen bedre måte å gjøre det på enn fra luften. Dere starter dagen med en helikoptersightseeing over Manhattan og Statue of Liberty.

Etter det luftige innslaget kan det være fint å ta det litt roligere og oppleve byen fra sjøsiden. Ved Pier 62 går dere om bord en klassisk tre-yacht fra 20-tallet for et champagnecruise. Nyt utsikten av New York skyline, Battery Park

Etter at dere har mønstret av begynner den seriøse og viktige delen av turen. Dere skal på verdenskjente Macy’s på Herald Square på VIP Shopping. Dere får med dere en egen fashion og make-up konsulent. Med på shoppingopplevelsen får dere et gavekort fra Macy’s på USD 25 og et eget rabattkort som gir 11% rabatt på på en mengde av Macy’s utvalg. Når dere er ferdig på Macy’s, så blir det dere har kjøpt levert på hotellet. Med tomme hender og kredittkort klar til bruk kan shoppingen fortsette på Manhattan utover ettermiddagen og kvelden.

3

Fredag

I dag følger dere i fotsporene til Carrie og jentene når de la New York for sine føtter. Dere besøker over 40 steder som ble brukt i tv-serien. Blant annet blir det anledning til å kjøpe noen søtsaker bakeriet hvor Miranda spiste ”cupcakes”, flere shoppingmuligheter på The PleasureChest hvor Charlotte kjøpte sin ”Rabbit”, dere får slukket tørsten i baren som ble brukt i tv-serien, og besøkt i ”galleriet” i SoHo hvor Charlotte jobbet.

Når dere nå har fått et innblikk i hvordan jentene levde er det på tide med litt pleie av egen kropp og sjel. Og det gjør dere best med ansiktsbehandling og fotmassasje på The Green Spa ved Bay Rridge i Brooklyn.

På kvelden blir det tid til en tur til ”Top ofthe Rock” og nyte utsikten over Manhattan på toppen av det 70 etasjer høye 30 Rockefeller Plaza. En av New Yorks beste attraksjoner.
Nå begynner kanskje sulten og melde seg, og dere nyter en bedre middag på den italienske restauranten” DelPosto» Beliggende i det spennende MeatPacking området, den første italienske restauranten på flere tiår med fire stjerner! Med ny energi og eventyrlyst, er det på tide å danse seg inn i natten og kanskje en cocktail eller to på en av byens nattklubber.

4

Lørdag

Dagen starter med shopping Woodbury Common Premium Outlet Village. Shopping området ligger ca 1 times kjøretur utenfor sentrum og har mer enn 200 butikker samlet. Her kan dere finne riktig gode priser på merkevarer fra bl.a. Burberry, Calvin Klein DK New York, Armani, Gucci, Gap, Polo, Saks 5th Avenue,Versace,Max Mara, Zenga. Skulle sulten melde seg utover dagen så finnes det flere restauranter på området.

Tilbake på hotellet blir det tid til litt avslapning og å nyte dagens ”fangst”.

Den siste kvelden i” The Big Apple” starter med underholdning i verdensklasse, dere har billetter til et show på Broadway. Velg mellom klassikere som Mamma Mia, Billy Elliott, Phantom ofthe Opera og Chicago, eller prøv de nye og heteste setene i byen. Vi har oversikten og skaffer billetter.

5

Søndag

Når dere har pakket og er klare og i god tid før flyet tilbake til Norge har avreisetid, står limousinen klar utenfor hotellet. Klar til å ta dere med tilbake til flyplassen. Og det blir selvfølgelig tid til å nyte et glass champagne underveis.

Prisen er på ca kr. 12.000,- når minimum 4 venninner reiser sammen.