Virginia's Skyline Drive - American Adventures

Virginia’s Skyline Drive

2 DAGER 3 NETTER
Kategori:

Beskrivelse

Nyt en 160 kilometer lang tur med lett tilgang til stier og fantastisk utsikt.
Skyline Drive, en del av Shenandoah National Park, går nord-sør langs Blue Ridge Mountains. Turen gir tilgang til mange stier, inkludert Appalachian Trail, og brukes også til sykling og ridning. Du kan stoppe på en av de 75 utsiktspunktene langs veien for å ta inn den fantastisk utsikten over Shenandoah Valley.

Reiserute

1

Dag 1: Fosser og utsikt

Kjør sør langs Skyline Drive fra nord inngangen, med Dickey Ridge Visitor Center som ditt første stopp. Det bemannede besøkssenteret tilbyr en film og utstillinger som vil gjøre deg kjent med de mange rekreasjons- mulighetene som er tilgjengelige, fra fotturer og ridning til fjellklatring og vinsmaking. Det er også et piknikområde i nærheten.
Kom deg ut av bilen og på tur i den fantastiske Whiteoak Canyon. Med seks fosser som strekker seg fra 35 til 86 fot i høyden, og som ender i et stort og naturlig svømmebasseng! Stiene til de øvre fallene er anstrengende. For de som søker en kortere fottur, er den to kilometer lange stien til nedre fossen ideell.
Den eneste tilgjengelige stien i parken var lenge Limberlost Trail, opprinnelig designet for å tillate besøkende å se hemlocks. I dag tjener stien som et eksempel på ødeleggelsene til et insekt som suger sevje fra trærne og ødelegger de. Følg stien for å se hvordan skogen regenererer.
Skylands historie begynte i 1888, da George Freeman Pollock, Jr. – innflytelsesrik i etableringen av Shenandoah som nasjonalpark – valgte det som det perfekte stedet for sommerferien. I dag kan du overnatte i rustikke hytter med suiter og peiser. Fra 3.680 fot – det høyeste punktet på Skyline Drive – nyter du en fantastisk panoramautsikt over Shenandoah Valley.

2

Dag 2: Dyreliv og Huler

Siden oppdagelsen i 1878, har Luray Caverns blitt den mest populære hulen i den østlige delen av Amerika. Guidede turer fører besøkende gjennom katedral-store rom med tak 10 etasjer høye. Enorme kamre er fylt med tøffe kolonner, glitrende draperier og krystallklare bassenger. Vet du forskjellene mellom stalaktitter og stalagmitter?
Besøkendesenteret på Big Meadows har interaktive utstillinger knyttet til Shenandoah National Parks historie. Speser rundt og observer en rekke fugler og annet dyreliv.
Den fotgjengervennlige byen Waynesboro, som ligger i hjertet av Shenandoah Valley, er full av butikker, restauranter, museer, kunstgallerier og steder å bo. South River – en av kun to urbane fiske-elver i Virginia – går rett gjennom sentrum. Andre ting å gjøre i Waynesboro inkluderer Shenandoah Valley Art Center, Plumb Civil War House og Waynesboro Heritage Museum.